Mindful Fundament | Oprichters en aanstichters

Oprichters en aanstichters

Ons hoofddoel is om het beoefenaars die willen starten met mindfulness, of verdieping zoeken in hun practice, het makkelijker te maken aanbod te vinden bij gekwalificeerde trainers. Dit doen we door deze infrastructuur op te zetten waar onze collega’s samen met ons hun aanbod kunnen weergeven. Daarnaast willen we het voor trainers makkelijker maken om met elkaar en met hun deelnemers in gesprek te gaan en te blijven via de mindful fundament community forums.

Wij pretenderen geen opleidingsinstituut of beroepsvereniging te zijn. Wij gaan niet over accreditatie, erkende registratie en vergoedingen.

We bieden dit gratis aan….ja, misschien zijn we wel een beetje gek. Wees een beetje gek met ons, support ons, meld je aan of werk met ons samen zodat mindfulness voor eenieder in Nederland en Vlaanderen bereikbaar wordt.

Sylvia Ebbens-Wenting

Sylvia Ebbens-Wenting

Ik ben Sylvia Ebbens-Wenting, ik ben Mindfulness Trainer, Coach, Retail professional en bovenal Life Explorer. Syl & Mind is een afkorting van mijn naam en deze staat voor: Sustain your life and Mind. Het leven ontvouwt zich nu eenmaal niet altijd zoals we hopen. Mijn manier van mediteren, leven, denken, dromen en doen, helpt mij om te gaan met deze constante veranderingen van het leven. Mindfulness geeft mij de controle terug doordat ik zelf bepaal hoe ik omga en reageer op deze veranderingen

Doordat ik jarenlange ervaring heb van het werken onder druk in een fast passed omgeving, heb ik leren omgaan met veel stress, deadlines, het moederschap. Hierdoor begrijp ik alle uitdagingen die mijn deelnemers hebben in het managen van hun leven, agenda, stress en balans, we zijn allemaal mens! lk ben spiritueel nieuwsgierig en combineer dit met de interesse voor (Neuro)wetenschap & Mindfulness. 

De combinatie hiervan maakt mij een intuïtieve trainer die met beide voeten stevig in de aarde staat. Mijn dagelijkse Mindfulness routine, up to date blijven d.m.v. het volgen van workshops gedurende het jaar, nauw contact met andere trainers en regelmatig op retraite gaan, zorgt ervoor dat ik blijf ontwikkelen als mens en trainer. Op deze manier ben ik in staat de beste versie van mijzelf te presenteren aan mijn deelnemers.

Jolien Posthumus

Mijn naam is Jolien Posthumus (eigenaar Bundelt | mindfulness en producties) en ben werkzaam als hoogste graad mindfulnesstrainer en programmamaker. Mijn passie ligt bij het bundelen van cultuur, welzijn, inclusie en diversiteit. Naast het geven van mindfulness training in Haarlem, werk ik actief rondom Trauma & Neurodiversity Informed Mindfulness en  Mindfulness in het Museum

Ik ontwikkel Mindfulness Based programma’s voor Museum van de Geest, het Van Gogh Museum, en Stedelijk Museum Alkmaar. Verheugd ben ik als mijn professies samen komen zoals bij de Open Dialoog Mindfulness & RacismeMindfulness in het Museum en het International Conference on Mindfulness.

Mindfulness is een vaardigheid die bij kan dragen aan het welbevinden van íédereen, ongeacht kleur, leeftijd, gender of het gezin waar jij in opgroeide. Naast dat de vaardigheid van mindfulness ons kan helpen bij persoonlijke aspecten, kan het behulpzaam zijn in onze veranderende samenleving, je krijgt tools aangereikt om in het dagelijks leven die mindvolle houding toe te passen.

Laten we actief werken met stilte én het laten horen van onze stem. Zo leren we beter voor onszelf te zorgen en in contact te zijn met anderen’.

Skip to content