MindfulFest

Helaas hebben wij moeten besluiten dat mindfulfest op 10 augustus dit jaar niet kan plaatsvinden. Volgens de nieuwe maatregelen moeten alle deelnemers geplaceerd zijn en met onze activiteiten zien we dit niet zitten.

Wij hebben het gehele Covid jaar veel trainingen & workshops niet zien doorgaan en voor ons staat mindfulfest in het teken van vrij kunnen bewegen, spontane interacties, gesprekken voeren en samen mindfulness beleven. Wanneer dit geplaceerd zou zijn, zou dit voor ons niet langer ongedwongen en de festival vibe geven die we willen neerzetten.

Naast deze nieuwe beperkingen, willen wij ook solidair zijn naar collega’s in ons netwerk in de horeca & evenementen branche die wederom hun seizoen in duigen zien vallen. Het zou voor ons niet juist voelen om dan wel marketing & promoties te gaan maken voor ons evenement.

Daarboven op het schrikbarend groeiende stijgende aantal besmettingen, hebben wij besloten om de eerste editie op een later moment plaats te laten vinden. Hiervan houden wij jou uiteraard op de hoogte!

Skip to content