Mindfulness festival ‘Mindful Fest’ | Zaterdag 16 juli 2022

16 JULI 2022: DE EERSTE EDITIE MINDFUL FEST!

Wat hebben het gemist de afgelopen 2 jaar, live samen mindfulness beoefenen! Ook zijn er vele onder ons die in coronatijd juist met mindfulness beoefenen gestart zijn en dit enkel nog online hebben gedaan. En er zijn nog veel mensen die razend benieuwd zijn naar mindfulness. Daarom hebben wij het eerste mindfulness festival georganiseerd! Op zaterdag 16 juli kun jij je tussen 10:00 – 16:00 onderdompelen tijdens MINDFUL FEST bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in Almere!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De hele dag mindfulness te ervaren in al haar diversiteit! De trainers van Mindful Fundament hebben een programma samengesteld en jij kunt deelnemen aan verschillende workshops. Kom de stilte opzoeken tijdens mindfulness meditatie, het lichaam onderzoeken tijdens Yoga Nidra of neem een ontspannend lounge moment onder de grote festivaltent. Of verken de omgeving en jouw eigen binnenwereld tijdens een van de Mindful Wandelingen in het prachtige natuurgebied.

Onder de festivaltent zijn meditatiekussens en bankjes, stoelen, yogamatjes, en lounge materiaal voor jou beschikbaar. Uiteraard ben je welkom je eigen meditatie spullen mee te nemen. Samen met een groep trainers die aangesloten zijn bij Mindful Fundament hebben we een programma samengesteld waarin iedereen deel kan nemen aan mindful activiteiten. Op elk niveau en op elk moment van de dag. Ook is een ruimte beschikbaar waar jij al je vragen kunt stellen over mindfulness, mindfulness programma’s en uiteraard de achtweekse mindfulness- en compassietrainingen.

De tent wordt omringt met diverse door picknicktafels in het groene gras waar jij kunt genieten van een momentje voor jezelf, met elkaar of van je eigen meegenomen lunch.Neem afhankelijk van het weer kleding, sokken en/of een sjaal/dekentje mee. Heb je trek gekregen in een drankje of een gezonde maaltijd, dan kun je (op eigen gelegenheid) aanschuiven op het schitterende terras aan het water van horeca Paviljoen de Oostvaarders. Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders is goed bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid en ook is er een toiletgelegenheid in het buitencentrum.

De dag is de gehele dag gratis toegankelijk. Mocht je toch een bijdrage geven op basis van dana. Het boeddhistische dana-principe is een donatie biedt de mogelijkheid voor iedereen deel te nemen naar eigen draagkracht. Wij hebben hiervoor een QR code beschikbaar. Met de bijdrage zal de locatie kosten vergoed worden, de overige bijdrage zal worden verdeeld onder de trainers die deze dag aanwezig zijn.

*Deze activiteit wordt door een externe aangeboden bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in het kader van de zomerprogrammering.

Aanmelden is nog steeds gewenst zodat wij zeker weten dat wij een aanbod hebben waaraan iedereen deel kan nemen.

Dagprogramma

Programma Mindful Fest 2022

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor wie
Voor mensen iedereen die mindfulness wil beoefenen. Ben je al bekend met mindfulness of wil je juist kennis maken met deze welzijns vaardigheid? We bieden een programma voor alle beoefenaars.

Wanneer
Zaterdag 16 juli 2022 tussen 10:00 en 16:00 uur

Waar
Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders.
Oostvaardersbosplaats 1, 1336RZ Almere

Prijs
Gratis voor iedereen!

Voor diegene die een bijdrage willen geven op basis van dana is daar mogelijk voor via een QR code.

Faciliteiten
Meditatiekussens, matjes, picknicktafels, loungeset, horeca Paviljoen de Oostvaarders
, toiletgelegenheid en ruimschoots parkeergelegenheid.

Contact
Heb je vragen over Mindful Festival? Neem dan gerust contact op.

Skip to content