Museum van de Geest | De Kunst van Aandacht

CADEAU VOOR BEZOEKERS VAN HET MUSEUM VAN DE GEEST

Er is in toenemende mate (wetenschappelijke) onderbouwing dat mindfulness positief effect hebben op ons welzijn. Net als kunst en cultuur, draagt het actief bij aan kwaliteit van leven, gevoel van zingeving en sociale participatie en het maakt onze ‘Curiosity Quotiënt’ wakker. Het is een vaardigheid waar je de rest van je leven profijt van kan hebben.

Dat is waarom wij samenwerken met Museum van de Geest om kunst, mindfulness en gezondheidszorg meer met elkaar te verbinden. Wij slaan de handen in een om mindfulness en kunst in te zetten om beter voor je eigen geest en die van een ander te zorgen. Er worden twee varianten aangeboden: ‘Mindfulness voor zorgprofessionals’ en het publieksprogramma: ‘A mindful break’.

Als bezoeker van Museum van de Geest bieden wij jou 10% korting op (online) mindfulness training Mindful Fundament en In Company training op maat (ook op locatie)

Hoe gaat dit in zijn werk
Laat ons via het contactformulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op om samen de volgende stap te zetten. *Benoem in het formulier de kortingscode die jij van het museum hebt ontvangen.

Skip to content