Samenwerken

Mindful Fundament biedt dé infrastructuur voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief Mindfulness based aanbod in Nederland en Vlaanderen. Mindful Fundament is er voor iedereen die mindfulness wil beoefenen, en samen met de trainers brengen wij een infrastructuur van een kwalitatief aanbod samen. Samen zorgen wij ervoor mindfulness nog breder toegankelijk te maken en iedereen van een kwalitatief aanbod te bedienen.

Wil jullie organisatie ook verbinden met een platform dat bijdraagt aan actieve zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling? Willen jullie als organisatie jullie werknemers of klanten een programma aanbieden dat bijdraagt aan minder stress, verzuim en meer werkplezier?  Zie jij ook de mogelijkheden van het versterken van elkaars doelstellingen? Dan werken wij graag met jullie samen!

Met een divers aanbod, van trainingen, retraites, gevulde mediatheek tot gecertificeerde mindfulnesstrainers bieden we voor iedere partner diverse expertises voor duurzame inzetbaarheid. Van de officiële achtweekse mindfulnesstraining tot een kwalitatief aanbod in maatschappelijke domeinen, zoals de gezondheidzorg, bedrijfsleven en het onderwijs; ontdek wat Mindful Fundament kan betekenen voor uw bedrijf, organisatie of instelling.

Laten wij de krachten bundelen, neem nu contact met ons op.

Zij gingen je voor:

Museum van de Geest
Skip to content