Trainers

40 trainers in Nederland en Vlaanderen
Groningen
De Werkschuur
Annetje Brunner is mindfulness- en compassietrainer en coach. Ook is zij opleider en supervisor voor startende mindfulness en compassie trainers. Annetje is sinds 2001 de eigenaar van en drijvende kracht achter De Werkschuur.

Ze studeerde sociale psychologie aan de UvA en is gecertificeerd Mindfulness en Compassie Trainer (MBSR/ MBCT/ MBCL) bij het Instituut voor Mindfulness, o.l.v. Johan Tinge. Zij trainde daarnaast intensief bij Joan Halifax Roshi in de G.R.A.C.E-training, een programma voor interactie in de zorg en in het ‘Being with Dying’-programma voor zorgprofessionals.

Annetje heeft een ruime staat van dienst als communicatietrainer en coach. Ook werkte zij voor Humanitas als vrijwilligerscoördinator bij hospice Gasthuis Groningen.

Annetje beoefent zenmeditatie sinds 1994. Zij is assistent-zenleraar (Hoshi) bij Zen Spirit Groningen o.l.v. Irène Kaigetsu Bakker Sensei. Zij is lid van de vereniging voor psychologen (NIP, www.nip.nl) en de beroepsvereniging voor mindfulness trainers, VMBN categorie 1 (www.vmbn.nl).


vmbn
anders

Van oorsprong ben ik mens. Van beroep ben ik Mindfulness & Compassietrainer. Daarnaast geef ik Yoga Nidra en Yin Yoga, beide gediplomeerd. Naast deze prachtige kwaliteiten van bewustzijn en ontspanning werk ik in de geestelijke gezondheidszorg. Hier verbind ik de natuur, de yoga en Mindfulness aan elkaar en verzorg ik sessies en help ik jong volwassenen bij het vinden van hun eigenheid.

Ik hou van de natuur, buiten zijn, moestuinen en mijn dierbaren. Het voelt als mijn missie om mensen kennis te laten maken met hun eigen innerlijke kracht en de liefde waar jij uit bestaat.

vmbn
Skip to content