Trainers

40 trainers in Nederland en Vlaanderen
Limburg
Kwestie van Aandacht
Ik ben mindfulness trainer, ACT coach en yogadocent. Vanuit helderheid, nieuwsgierigheid, lichtheid, humor en rust bied ik je de ruimte om bewustzijn en aandacht te integreren in je dagelijkse leven. Met mijn kennis binnen het vakgebied ga ik continu op zoek naar de balans tussen het weten en het ervaren. Ik sla een brug, door middel van mijn ervaring en opleidingen, tussen twee werelden. De rationele, concrete maatschappij en de holistische visie dat alles met elkaar samenhangt. Het is mijn doel om mensen te begeleiden en faciliteren om gelukkiger te worden.

In de afgelopen jaren heb ik training en coaching gegeven aan ontzettend veel verschillende mensen met uiteenlopende problematiek en worstelingen. Ik richt mij niet op het oplossen van klachten maar op het proces om hier anders mee om te leren gaan. Op dit moment geef ik ook les bij GGZ kliniek U-center, werk ik nauw samen met ACT-Guide en verzorg ik de content voor de VGZ Mindfulness coach app.

vmbn
Sensable
Je bewust zijn van je zintuigen, je eigen gevoeligheid (h)erkennen; in staat zijn om in balans te blijven en zo je talenten ten volste te benutten.

Dat staat je te wachten tijdens en na een begeleidingstraject bij Sensable. Ben je er klaar voor?

★ Ik help kinderen en hun ouders om de balans in het gezin terug te vinden en een positieve sfeer te behouden.

★ Vanuit mijn passie voor het leven, gedrevenheid, nieuwsgierig- en leergierigheid ben ik er voor iedereen die toe is aan een nieuwe, frisse start in zijn of haar leven.

★ Uniciteit staat voorop
❖ Persoonlijk contact
❖ Oprechte interesse in jou als persoon
❖ Respectvol
❖ Zonder oordeel
❖ Met een open blik
❖ Kijkend naar mogelijkheden.

✼ Stap voor stap kan ik je begeleiden om:
•Uit je comfortzone te komen
•Te experimenteren met je mogelijkheden

✼ Hoe: ik reik je de tools aan, jij gaat ermee aan de slag.
~ Wat past bij jou?
~ Wat hebt je nodig om verder te komen?
~ Hoe zorg je goed voor jezelf?
~ Even in de 'spotlight' staan. Iets wat in deze hectische 24-uurs maatschappij vaak naar de achtergrond verdwijnt omdat je denkt dat je er steeds voor anderen MOET zijn.

✼ Samen onderzoeken we op welke gebieden jij jezelf weer kan
-ONT-moeten
-ontwikkelen

Aromatherapie (gebruik van essentiële oliën) kan op verzoek deel uit maken van je begeleidingstraject.


vmbn
vvm

Find Inside yourSelf
Wij zijn een wereldwijde gemeenschap die mindfulness en emotionele intelligentie praktisch en toegankelijk maakt.
Samen werken we aan een vreedzamere wereld waarin alle mensen zich verbonden voelen en met compassie handelen.


vmbn
vvm
anders

Connect & See
https://www.connectandsee.nl/blz/over-connect-see/over-connect-see.html

vmbn
vvm

Praktijk Jij bent Oké
Voor mij is mindfulness een investering voor de rest van mijn leven.
Begin jaren negentig maakte ik voor het eerst hiermee kennis. Het voelde meteen heel natuurlijk, wat wellicht verklaart waarom het zo makkelijk in jezelf wordt herkend. Het heeft me geholpen om te leren gaan met fysieke beperkingen en depressie. En heden ten dagen, telkens als er iets voorvalt wat me tot in al mijn vezels raakt is er mindfulness en meditatie waardoor ik niet omver geblazen word. Ik ging pas veel later scholing volgen om het ook in mijn werk (Coach) toe te kunnen passen. Meest waardevolle opleiding is voor mij de professionele vorming die ik bij Edel Maex heb gevolgd waarbij je naar het hart van mindfulness gaat. Terug naar de eenvoud, naar waar het werkelijk over gaat.
Er ontstaat steeds meer kennis over de werking van het brein en de invloed van mindfulness en meditatie wat maakt dat zelfs de grootste sceptici bereid zijn tot meditatie over te gaan. Zou men mij 30 jaar geleden gezegd hebben dat ik twee keer per dag 30 minuten in stilte zou zitten mediteren dan had ik die persoon met grote verbazing aangekeken. Inmiddels mediteer ik al ruim 20 jaar waardoor ik gaandeweg ook gemerkt heb hoe belangrijk ervaring met meditatie is als je met mindfulness werkt.
Mindfulness zet ik ook bij het begeleiden van cliënten en coaching en kan ik mooi combineren met coaching in de natuur.


mindfulnessvereniging-vzw
anders

Skip to content