Trainers

41 trainers in Nederland en Vlaanderen
Overijssel
Mindfulday
Ik ben Helmar Niemeijer (1974), de drijvende kracht achter Mindfulday. Met Mindfulday help ik iedereen die met een open en nieuwsgierige houding de dag tegemoet wil gaan.

Niet omdat de hele dag in balans moet zijn. Soms is het leuk om een spontane dag boordevol onverwachte afspraken te hebben. Maar op het moment dat je het idee hebt dat het te veel is, dat je het niet goed meer trekt, je snel uit je hum bent óf vooral donkere gedachten hebt: dan is het fijn om te oefenen met mindfulness, met het hervinden van rust in jezelf. Dáár zet ik me graag voor in.

Wat kan ik je bieden? Of je nu stress en spanning ervaart in je werk, je ouderschap of gewoon in het leven in het algemeen: als cat. 1 mindfulnesstrainer bij de VMBN kan ik je helpen met het ervaren van meer rust en veerkracht.

Bij Mindfulday kun je de 8-weekse MBSR/MBCT volgen (zowel voor volwassenen als jongeren), de 8-weekse MIO&O (mindfulness in opvoeding & onderwijs) en de 8-weekse MSC (Mindful Selfcompassion, het programma van Kristin Neff en Chris Germer).

Naast kennis (ik ben opgeleid aan het Radboud Universitair Centrum voor Mindfulness en het Mindful Selfcompassion Center in San Diego) bied ik je veel ervaring: in mijn werk en in mijn dagelijks leven thuis (als moeder van drie zonen tussen de 13 en 19 jaar) snap ik als geen ander hoe ingewikkeld het soms kan zijn om een mindfulday te hebben!

Vragen? Ik beantwoord ze graag, fijn als je contact op neemt.

vmbn
GewoonZijn - mindfulness twenterand
Ik ben Ilona Heuver, mindfulnesstrainer categorie 1 en heb een eigen praktijk aan huis in Vriezenveen. Ik ben een nuchtere mindfulnesstrainer, die haar trainingen op een laagdrempelige en praktische manier aanbied. Ik vind het belangrijk dat je de vaardigheden die je beoefent makkelijk kunt gaan toepassen in je dagelijks leven, zodat je opmerkzaamheid echt een onderdeel van je leven kunt maken. En ik sta ervoor dat iedereen dat helemaal op zijn of haar eigen manier kan doen, wat bij jou en jouw (gezins)situatie past!

Naast mindfulnesstrainer ben ik ruim 15 jaar werkzaam in de GGZ als gezinsbehandelaar en behandelaar in de klas. Deze ervaring neem ik natuurlijk mee in mijn trainingen. Wel zal je mij tijdens een training echt leren kennen als trainer en mens en laat ik mijn rol als therapeut/behandelaar graag achterwege.

Naast de basistraining (MBSR) bied ik ook compassietrainingen aan (MBCL), mindful opvoeden (voor de GGD twente - Loes), mindful zwanger en bevallen en geef ik training aan kinderen en jongeren met autisme en ad(h)d.

Voor meer informatie neem een kijkje op mijn site en/of stuur een berichtje!

vmbn
Skip to content