Trainers

40 trainers in Nederland en Vlaanderen
Zuid-holland
Celina Groothuizen Training en Coaching
"Mijn missie is dat iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht alle onhebbelijkheden en vanuit daar te stralen en met mildheid en compassie te zorgen voor zichzelf en de mensen om zich heen"

Zet mij actief in voor diversiteit en inclusie vanuit mijn expertise LHBTI+

vmbn
Mindful Present
Mijn naam is Florentine Doekhi – van der Linden en ik ben gecertificeerd mindfulness trainer in de hoogste categorie. Ik heb een achtergrond als maatschappelijk werker en ervaring in de ambulante hulpverlening. Mijn overtuiging is dat verandering begint bij bewustwording van het hier en nu, door stil te staan in plaats van door te rennen en te onderzoeken wat zich in jou afspeelt. Als moeder van twee kinderen weet ik hoe belangrijk het is om in een druk, dynamisch leven de tijd te nemen om telkens opnieuw verbinding te maken met jezelf.

Mindfulness nodigt je uit om het huidige moment precies te laten zijn zoals het is, daarmee mag jij jezelf dus helemaal toestaan om te zijn zoals je bent. Je hoeft je leven er dus niet voor om te gooien om mindfulness te kunnen beoefenen. Met aandacht aanwezig zijn kan altijd en overal. Ik ervaar dit als een groot geschenk.

Ik vind het mooi om anderen te begeleiden in de zoektocht naar meer rust en ruimte in hun leven. Mijn werkwijze is te omschrijven als: toegankelijk, ‘down to earth’ en betrokken. Door met mindfulness je aandacht te trainen zal je meer gevoel krijgen voor wat je nodig hebt, omdat je leert luisteren naar de belangrijkste bron van informatie: jijzelf.

vmbn
Energiecafé
Ik ben Marie-Claire en geef mindfulness training in Den Haag. Zowel particulier als in het bedrijfsleven en onderwijs geef ik training. Op een luchtige, vriendelijke, professionele wijze laat ik je kennis maken met mindfulness.

Mindfulness in het Energiecafé is met beide voeten op de grond. Niks is gek, iedere ervaring mag er zijn en iedereen is welkom. Met passie voor mindfulness en voor ieder mens, word je enthousiast gemaakt om mindfulness in je leven te integreren.

Omdat ik gecertificeerd mindfulness trainer (cat. 1) ben, bestaat de mogelijkheid dat je zorgverzekeraar de training deels vergoed.

Ik zie je graag in het Energiecafé

vmbn
WilFlow Mindfulness
Mindfulness is voor mij van onschatbare waarde in mijn leven gebleken. Als moeder van twee kinderen met de diagnose ASS (Autisme Spectrum Stoornis)in combinatie met een baan en huishouding, weet ik hoe hectisch het leven kan zijn. Stress was voor mij aan de orde van de dag. Mindfulness heeft mij handvaten gegeven. Meer in contact met mijn lichaam, mijn behoeften en mijn mogelijkheden. Inmiddels heb ik een fascinatie voor stress gekregen en wil ik ouders van kinderen met ASS helpen. Helpen anders in het leven te staan. Deze ouders helpen hun automatische patronen in te zien en leren doorbreken. Niet zweverig, maar met uitgebreide aandacht voor de werking van lichaam en geest. In het bijzonder de werking van de hersenen. Dit verschaft inzicht in hoe wij als mens in elkaar zitten en hoe stress werkt. Dit inzicht geeft ruimte om stress anders te gaan bekijken en anders met stress om te leren gaan. Kleine concrete veranderingen kunnen al een grote impact hebben. Kennis is macht en ervaring geeft kracht.
vmbn
One Love Mindfulness
Hi, I’m Wendy, pleased to meet you! Originally from Scotland, I live in the Netherlands with my husband and son from Zimbabwe.
My aim as a certified MBSR teacher is to promote wellbeing, help reduce stress and allow everyone to live their best life, with a kind and gentle attitude. Mindfulness has brought such a positive difference to my life, I’m inspired to use my knowledge to share this wonderful skill. After 20 years serving the international community as Senior Lecturer for UNESCO, it felt natural to make the move from English teacher to mindfulness trainer. Combining my rich teaching experience with my love of mindfulness is a priviledge and hugely rewarding.

One of the things I love about mindfulness is the fundamental premise that we are already whole — we don’t need to try to get better, we just need to learn how to uncover what is already there and accept ourselves as we really are.

vvm
Skip to content